stalen buffertanks

Nieuw - Stalen buffertanks voor stormweer of beregeningsreservoir

HOOGLEDE - 23 MAA 2021
Nieuw in het gamma zijn deze stalen buffertanks. Wegens de steeds drogere zomers is de nood naar water hoger dan ooit. Meer stormen met zwaar regenweer leiden tot de nood om deze grote hoeveelheden water van bv. daken op te vangen of om deze hoeveelheid water op te slaan om te beregenen in serres of percelen. Tevens worden deze stalen buffertanks ook gebruikt als reservoir voor branden of als bezinkingstanks voor waterbehandelingssytemen.

Vanaf 40 tot 50m³ wordt het complex om grote hoeveelheden water op te vangen in PE watertanks of in betonnen putten. De buizen vergen geen complex installatiecomplex en worden steeds tot op de werf geleverd en uitgeladen. Diameters variëren van 1,06m tot 3m en lengtes tot 20m (om logistiek acceptabel te blijven). Er kan tot 12 hectare stalen buizen voorzien worden dankzij het modulair systeem.

Afhankelijk van de ondergrond en de grootte van de gewenste opvang berekenen wij welke tank geschikt voor u is. Wij bezorgen u de nodige gegevens zoals vrije ruimte tussen verschillende tanks bij een modulair systeem en de diepte die u vooraf moet voorzien, alsook welke ondergronden rechtstreeks vermeden moeten worden zoals rotsgrond of losse aarde.

Naast de buffertanks beschikken we ook over industriële regenwaterfilters voor daken tot 10 000m². Contacteer ons gerust voor meer info.