Verwachte prijsstijging van kunststoffen, PIR-isolatie en metaalwaren

HOOGLEDE - 12 FEB 2021
Door de onverwachte schaarste van diverse grondstoffen, zoals olies en derivaten, MDI en ijzererts op de wereldmarkten swingen de prijzen de pan uit. Hierdoor stijgen de productprijzen van kuntoffen, PIR-isolatie* en metaalwaren. Helaas zijn ook wij genoodzaakt deze trends te volgen. We betreuren dan ook deze prijsstijging ten strengste.

Concreet betekent dit een prijsverhoging vanaf maandag (15/02/2021) van alle kunststofmaterialen.
PVC Buizen kennen een prijsstijging van gemiddeld 8% waarbij andere kunststoffen ongeveer 4% zullen stijgen. De exacte prijsschommelingen hangen af van product tot product.

We betreuren dan ook deze prijsstijging ten strengste. - Devooght bv

Door onze ruime voorraad van metaalwaren kunnen wij de huidige prijzen nog even behouden. Doch door de diverse berichtgevingen van onze leveranciers kunnen wij u melden dat we deze prijsstijging ook binnenkort verwachten, wij houden u hiervan op de hoogte.

De PIR-isolatie kent sinds december ook al een geruime tijd diverse prijsstijgingen. Helaas is deze trend nog steeds gaande met aankomende stijgingen van 10% vanaf 01/03 en daar bovenop nog eens 10% vanaf 01/04. De leveringstermijnen lopen hierdoor steeds vaker op.

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Bij bijkomende vragen kunt u ons steeds bereiken per mail, telefoon of vraag het aan één van onze medewerkers tijdens uw winkelbezoek.

Hoogachtend,

Het Devooght-team